Inchiriere garsoniere in regim hotelier sibiu

Cazare ieftina garsoniere in regim hotelier sibiu

Data sosire
Data plecare
Filtre
Ordoneaza: Noi Ieftine Scumpe
  • Caracteristici:

    Tipul camerei

    Facilitati:

Filtre:

Anunturi

Cazare in regim hotelier in Sibiu


Sibiu este un oras multicultural si multietnic, care vibreaza cu viata, unde ai mereu ceva de facut. Sibiu e un oras al superlativelor, intre cetate medievala care pastreaza marturiilor trecutului si oras modern implicat in proiecte europene. Cazeaza-te in regim hotelier in cel mai frumos oras al Romaniei in cladiri unice, de un farmec vechi sau moderne. Optiunile de inchiriere in regim hotelier in Sibiu sunt diverse, ai de ales intre vile de lux in locatii ultracentrale, garsoniere comode la preturi convenabile, pensiuni care te duc inapoi in timp sau apartamente aflate in cele mai turistice zone ale orasului.


Atractii turistice in Sibiu


Simbol al orasului Sibiu, Turnul Sfatului este situat intre cele mai importante doua piete ale orasului, Piata Mare si Piata Mica. De vizitat este si Muzeul Brukenthal, primul muzeu din Romania si din aceasta parte a Europei, inceput ca o colectie privata a baronului Samuel von Brukenthal, colectie imbogatita de-a lungul timpului prin achizitii si prin donatii. In acest moment, Palatului Brukenthal gazduieste una din cele mai importante galerii de arta europeana din Romania. O alta locatie celebra este Podul Mincinosilor, primul pod de fonta din Romania si unul dintre cele mai importante simboluri ale orasului, cunoscut datorita legendei potrivit careia daca cineva spune o minciuna pe pod, acesta se va prabusi. Biserica Evanghelica este un edificiu amplu in stil gotic, iar Muzeul Astra este al doilea cel mai mare muzeu in aer liber din lume, care reprezinta sinteza civilizatiei populare traditionale de pe teritoriul Romaniei.


Viata orasului Sibiu


O plimbare pe jos in Sibiu iti va revela marturii ale trecutului la tot pasul, in cladirile istorice sau imobilele vechi din pietele centrale, in zidurile vechilor centuri de aparare, in muzeele orasului sau casele memoriale. Sibiul isi rescrie anual istoria de oras european si modern, prin zeci de proiecte si evenimente de top – sportive, culturale, educationale, gastronomice. Pentru cei care viziteaza orasul iarna recomandam Statiunea Paltinis, cea mai veche statiune montana din Romania, situata la cea mai mare altitudine din tara (1442m), deschisa sporturilor de iarna sau plimbarilor prin rezervatia Iezerele Cindrelului catre faimoasele lacuri glaciare.


In ceea ce priveste experienta gastronomica, exista o gama larga de piete traditionale si restaurante, care completeaza inspirat partea traditionala a orasului, iar Sibiul candideaza la titlul de Capitala Gastronomica a Europei pentru anul 2019. Ca locatii speciale recomandam iubitorilor de mancare saseasca restaurantul Hermania, iar pentru romantici de neratat este Pivnita de vinuri, Winekellar, locatie de inspiratie medievala, unde poti savura o gama larga de vinuri.


Cum ajungi la Sibiu


Orasul Sibiu este usor accesibil de pe tot teritoriul Romaniei. Calatoria cu trenul din Bucuresti dureaza aproximativ cinci ore jumatate, iar cu masina patru ore jumatate. Sibiu are un aeroport international, iar calatoria din Bucuresti cu avionul dureaza 45 minute.