Inchiriere garsoniere in regim hotelier galati

Cazare ieftina garsoniere in regim hotelier galati

Data sosire
Data plecare
Filtre
Ordoneaza: Noi Ieftine Scumpe
  • Caracteristici:

    Tipul camerei

    Facilitati:

Filtre:

Anunturi

Locuinte de inchiriat in regim hotelier in Galati


Galati este un oras frumos si modern, situat pe faleza Dunarii. Cazeaza-te in regim hotelier in Galati si bucura-te de cel mai mare oras al Moldovei. Oportunitatile de inchiriere in regim hotelier in Galati sunt multe si diverse - apartamente moderne, complet utilate, locuinte in imbinari armonioase de decoruri high-tech si vintage, case in culori aprinse sau in clasicul alb-negru, locuinte de un bun gust deosebit. Nu ai niciun motiv sa ratezi o vizita in regim hotelier in Galati.


Atractii turistice in Galati


Printre cele mai insemnate obiective turistice aflate in Galati sunt Casa Hortensia Papadat-Bengescu, casa dedicata celebrei scriitoare romane, si Gradina Zoologica, care se intinde pe o suprafata de peste 7 hectare. Viziteaza si Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii, complex care dispune de un observator astronomic, un acvariu, o gradina senzoriala si o gradina botanica impresionanta, cu mii de varietati de plante. Importanta este si biserica fortificata Precista, cel mai vechi monument istoric din Galati, ce dateaza din timpul domniei lui Vasile Lupu, fiind construita intre anii 1643-1647.


Activitati recomandate in Galati


Galati atrage cu mirajului Dunarii, langa care rasaritul si apusul se vad spectaculos, si pe a carei faleza te poti plimba. Zona falezei abunda in nenumarate restaurante, terase si puburi unde te poti bucura de o seara intr-un cadru deosebit. Un restaurant superb se afla in Turnul de Televiziune, de unde poti admira o priveliste minunata asupra orasului. Aproape de oras poti vizita lacul Brates, cel mai mare lac de lunca din Romania si o importanta baza de pescuit si padurile Garboavele, Buciumeni si Adam, ideale pentru o iesire la iarba verde.


Cum ajungi la Galati


Cea mai buna optiune este calatoria cu trenul, gara din Galati facand legatura cu cele mai importante orase din Romania. Galati este la 240 de kilometri de Bucuresti, drum care poate fi facut cu masina in cateva ore. Galatiul are un aeroport, dar nu sunt programate zboruri in mod regulat – aeroportul este totusi deschis pentru zboruri charter din/spre orice oras din Romania.