Inchirieri si cazare in regim hotelier in Costinesti

Harta cazare regim hotelier Costinesti

Data sosire
Data plecare
Filtre
Ordoneaza: Noi Ieftine Scumpe
  • Tip proprietate:

    Caracteristici:

    Facilitati:

    Tipul camerei:

Filtre:

Anunturi

Cazare in regim hotelier in Costinesti


Statiunea Costinesti este cunoscuta de foarte mult timp drept statiunea preferata de tineri. Drept urmare, distractia este la ordinea zilei aici. Cazarea in regim hotelier in Costinesti este foarte diversa si potrivita tuturor buzunarelor, de la studenti care isi doresc un loc ieftin unde sa doarma sa persoane care vor sa experimenteze viata statiunii in timp ce se bucura de cazarein regim hotelier de lux. Inchirieri in regim hotelier in Costinesti in garsoniere, pensiuni si vile moderne.


Obiective turistice in Costinesti

In Costinesti sunt mai putine locuri de vizitat si mult mai multe de facut, insa daca ajungi aici este recomandata o vizita la Epava, simbolul Costinestiului. Vasul “Evanghelia” a esuat aici la sfarsitul anilor 60’ si a ramas blocat intre doua stanci. Poti vedea epava de aproape daca faci o plimbare cu barca in larg. Un alt punct important este Obeliscul. Acesta are o inaltime de 18.5 metri, cantareste 200 de tone si este format din 6 piese care sugereaza catargul unei nave cu panzele in vant.


Cum sa te distrezi in Costinesti


Statiunea Costinesti este sinonima cu distractia si cluburile de noapte. Petreceri extraordinare au loc in cluburile si discotecile de aici seara de seara in timpul sezonului, iar terasele si barurile sunt mereu pline. Ziua plaja este la mare cautare.


Daca vrei sa faci cumparaturi, exista numeroase magazine si tarabe de suveniruri unde gasesti cam orice ti-ai putea dori.


Iubitorii sporturilor nu vor fi dezamagiti de statiune, deoarece mai multe terenuri de sport sunt disponibile, si iubitorii sporturilor nautice pot inchiria ambarcatiuni din bazele de agrement de pe plaja – motoscutere, hidrobiciclete, sky-jeturi, barci, scufundari, zbor cu parapanta, schi nautic, plimbari cu deltaplanul, zbor cu avioane de agrement, toate sunt posibile in Costinesti.


Cum ajungi la Costinesti


Statiunea Costinesti se afla la 31 de kilometri sud de municipiul Constanta, si se poate ajunge aici cu usurinta cu orice mijloc de transport. Exista si gara in Costinesti, iar in sezon trenurile sunt foarte frecvente din si catre toate toate orasele mari.