Inchiriere garsoniere in regim hotelier constanta

Cazare ieftina garsoniere in regim hotelier constanta

Data sosire
Data plecare
Filtre
Ordoneaza: Noi Ieftine Scumpe
  • Caracteristici:

    Tipul camerei

    Facilitati:

Filtre:

Anunturi

Descopera locuinte de inchiriat in regim hotelier in Constanta


Situat pe malul Marii Negre, Constanta este cel mai vechi oras romanesc, fapt care il face cu totul special. Cazarea in regim hotelier in Constanta este adesea deosebita, datorita apartamentelor si caselor frumoase, spatioase si luminoase aflate in apropierea marii. Unele dintre proprietatile de inchiriat in regim hotelier dispun si de facilitati de lux precum piscine, jacuzzi, curte cu gratar sau locuri de joaca pentru copii, toate destinate sa-ti faca vacanta cat mai frumoasa.


Obiective turistice pe care sa le vizitezi in Constanta


Constanta este un centru cultural important, gratie comorilor arheologice, monumentelor istorice, muzeelor, magazinelor si proximitatii fata de plaja. Sunt o multime de obiective turistice de vazut in Constanta, iar cele mai reprezentative sunt Cazinoul din Constanta, Piata Ovidiu, Marea Moschee, Catedrala Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, Farul Genovez. Pasionatii de muzee nu vor fi dezamagiti, pentru ca aici se afla o multime de muzee interesante, cu expozitii unice: Muzeul de Istorie si Arheologie, care ilustreaza istoria Dobrogei din epoca de piatra pana in vremurile moderne, Muzeul de Arta, Muzeul de Arta Populara, Muzeul Ion Jalea sau Muzeul Marinei Romane. Iubitorilor naturii le este recomandat sa viziteze Muzeul Natural de Stiinte, care reuneste sub acoperisul lui Delfinariul, Planetariul, o expozitie de pasari exotice si MicroDelta, sau acvariul din Constanta.


Activitati recomandate in Constanta


Constanta este frumoasa tot timpul anului, insa daca preferi baile in mare si sporturile de apa, cea mai buna perioada in care sa o vizitezi este vara. Statiunile de pe malul marii ofera oportunitati ample pentru tot felul de sporturi, de la volei de plaja pana la scufundari. Acestea sunt si locul unde sa mergi daca vrei sa faci cumparaturi sau daca esti un pasionat al vietii de noapte, pentru ca aici se afla o multime de cluburi de noapte, baruri si restaurante pentru toate gusturile. Alte activitati recomandate sunt vizitarea parcurilor acvatice, a satelor de vacanta sau plimbarile cu barca pe mare.


Cum sa ajungi la Constanta


Fiind un mare oras comercial, exista numeroase optiuni de transport catre Constanta, cu trenul sau masina, cel mai bun drum fiind Autostrada Soarelui. Daca planuiesti sa iei avionul, aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta este la 25 kilometri distanta de centrul orasului.