Inchirieri si cazare in regim hotelier in Cluj

Harta cazare regim hotelier Cluj

Data sosire
Data plecare
Filtre
Ordoneaza: Noi Ieftine Scumpe
  • Tip proprietate:

    Caracteristici:

    Facilitati:

    Tipul camerei:

Filtre:

Anunturi

Locuinte in regim hotelier in Cluj-Napoca


Cu o istorie bogata si un patrimoniu turistic foarte atragator, Clujul este un oras al pietelor vechi si noi, al strazilor incarcate de istorie, al muzeelor, parcurilor si cladirilor deosebite, oras care atrage calatori in cautarea frumosului si misterelor istorice. Inchiriaza in regim hotelier in Cluj-Napoca si bucura-te de aerul medieval al strazilor si de frumusetea arhitecturala a constructiilor. Cluj-Napoca iti ofera cazare in regim hotelier in cele mai speciale locuinte din zona, apartamente amplasate in locatii centrale, locuinte de lux unde modernul se imbina cu clasicul, vile unde te cazezi in trecut.


Ce sa vizitezi in Cluj-Napoca


O atractie turistica importanta este Dealul Cetatuia, la 405 m altitudine, care ofera o panorama deosebita asupra orasului. O cladire deosebita este Casa Hintz, care adaposteste Muzeul Farmaciei. Gr?dina Botanic? trebuie vizitata neaparat daca ajungi in Cluj, pentru ca in afara scopului didactic pentru studenti, ea este o oaza de liniste si frumusete unde te poti plimba, odihni la umbra arborilor sau te poti juca badmington, volei sau fotbal. Gradina se întinde pe 14 hectare si are unul din cele mai mari ierbare din lume, un turn de apa, o gradina japoneza si una romana, plus un nufar urias.


Biserica Romano-Catolica Sfantul Mihail este o cladire pe care trebuie neaparat s-o vizitezi, deoarece are peste 700 de ani vechime si este o emblema pentru arhitectura gotica din tara noastra. Vitraliile sunt de o frumusete si o unicitate aparte, iar turnul bisericii e cel mai inalt turn de biserica din Romania, cu 80 metri inaltime. Edificiul a fost gazda pentru nu mai putin de 50 de adunari parlamentare, botezul regelui Matia Corvin si incoronarea regelui Ferdinand I de catre regina Izabella.


Evenimente si gastronomie in Cluj


Clujul este un oras cu viata culturala bogata, fiind singurul oras din Romania cu doua teatre si opere (romana si maghiara). Opera Nationala Romana din Cluj este prima institutie lirico-dramatica aparuta in Romania. In Cluj au loc foarte multe concerte si festivaluri, printre care festivalul de mare succes TIFF – Transilvania International Film Festival, sau festivalul de mare amploare Zilele Clujului. Viata de noapte este una foarte activa, cluburile de noapte sunt multe si pentru toate gusturile, iar cinematografele functioneaza pana tarziu in noapte.


Un alt punct forte al Clujului sunt restaurantele si tavernele cu mancare specific ardeleneasca si ungureasca gen balmus, gulas, papricas, langosi sau delicii locale gen varza a la Cluj, la piadina, branza de Nasal, Kurtoskalacs.


Cum ajungi la Cluj-Napoca


Clujul este un oras important situat in inima Transilvaniei, si exista numeroase modalitati de a ajunge aici, cu masina, trenul sau avionul. In Cluj exista si un aeroport international.