Inchirieri si cazare in regim hotelier in Bucuresti

Harta cazare regim hotelier Bucuresti

Data sosire
Data plecare
Filtre
Ordoneaza: Noi Ieftine Scumpe
  • Tip proprietate:

    Caracteristici:

    Facilitati:

    Tipul camerei:

Filtre:

Anunturi promovate

Anunturi

Locuinte de inchiriat in regim hotelier in Bucuresti


Bucurestiul este o destinatie turistica extrem de atragatoare, un amestec unic de arhitectura veche si design modern, un oras unde cultura comunista a lasat urme adanci. Daca planuiesti o vizita in Bucuresti, alege dintre locuintele cu personalitate disponibile pentru inchiriere in regim hotelier in capitala Romaniei – apartamente de lux in cele mai selecte cartiere ale orasului, garsoniere asezate in cele mai populare locatii turistice, apartamente in zone business ideale pentru calatoriile de afaceri. Bucurestiul are de oferit cazare in regim hotelier in locuinte superbe asezate in locatii centrale, la preturi accesibile.


Obiective turistice pe care sa nu le ratezi in Bucuresti.


Bucurestiul are ceva de oferit tuturor. Unul dintre cele mai populare obiective din capitala Romaniei este Palatul Parlamentului, una dintre cele mai impresionante si controversate constructii din lume, simbol al regimului comunist. Ateneul Roman este cea mai prestigioasa sala de concerte din Bucuresti si una dintre cele mai frumoase cladiri din oras. Nu rata Muzeul Satului din Parcul Herastrau sau Cimitirul Bellu, o atractie neobisnuita cu galeria sa impresionanta de sculpturi si morminte create de artisti faimosi. Viziteaza si bisericile vechi, de care Bucurestiul abunda: bisericile Stavropoleos, Curtea Veche, Coltea, Selari, Bucur, Sfantu Gheorghe si Sfantu Spiridon Nou sunt printre cele mai deosebite .


Activitati recomandate in Bucuresti.


Ca sa descoperi viata orasului, este recomandat sa te plimbi pe Calea Victoriei, strada care reuneste unele dintre cele mai importante atractii istorice si culturale ale capitalei (Muzeul National de Istorie, Palatul CEC, Palatul Militar, Piata Revolutiei, Muzeul National de Arta, Ateneul sau Palatul Cantacuzino). Trebuie neaparat sa explorezi si Centrul Vechi, care reprezinta apogeul vietii de noapte bucurestene si unde se gasesc nenumarate baruri si restaurante. Pentru relaxare in natura, viziteaza parcurile Carol, Cismigiu si Herastrau.


Cum ajungi la Bucuresti.


Toate drumurile duc la Bucuresti. Poti ajunge in capitala Romaniei cu orice mijloc de transport alegi – masina personala, autobuz, tren sau avion, cu siguranta exista curse dese spre Bucuresti indiferent din ce colt al Romaniei pleci.