Inchirieri si cazare in regim hotelier in Arad

Harta cazare regim hotelier Arad

Data sosire
Data plecare
Filtre
Ordoneaza: Noi Ieftine Scumpe
  • Tip proprietate:

    Caracteristici:

    Facilitati:

    Tipul camerei:

Filtre:

Anunturi

Locuinte in regim hotelier in Arad


Arad este un oras cu o arhitectura impresionanta, cu multe dintre atractiile principale asezate de-a lungul strazii principale, Bulevardul Revolutiei. Cauta cazare in regim hotelier in Arad si descopera locuinte deosebite in cele mai frumoase zone din oras, apartamente de lux pentru cele mai frumoase vacante, case vesele si spatioase pentru familii. Unele locuinte se bucura de facilitati precum curti spatioase, jaccuzi sau sala de fitness, asa ca alege sa inchiriezi in regim hotelier locuinta ta de vis!


Atractii turistice de top in Arad


Printre obiectivele turistice ale Aradului se numara Palatul Administrativ, care adaposteste cele mai importante institutii ale orasului (precum Primaria, Prefectura si Consiliul Judetean), Palatul de Cultura, Teatrul de Stat sau Biserica Rosie, care isi datoreaza numele caramizilor decorative de culoare rosie cu care au fost acoperite zidurile. Catedrala Catolica din Arad este un monument de referinta pentru intreaga regiune, fiind construita intre anii 1902-1904 in stilul renascentist, cu coloane masive, frontispiciu si un turn inalt de 56 de metri. In Piata Sarbeasca se gaseste Biserica Sarbeasca din Arad, care impresioneaza prin maretia si vechimea sa. Pictura interioara este destul de veche, fiind realizata de familia de pictori Alexici, iar in interior sunt pastrate mai multe carti vechi din care reiese clar prezenta populatiei sarbesti pe teritoriul Aradului.


Cetatea Aradului este o fortareata in forma unei stele cu 6 colturi, construita sub ordinele imparatesei Maria Teresa intre 1763 si 1783, considerata de-a lungul timpului una dintre cele mai impresionante fortificatii militare. Pentru fanii muzeelor, in Arad gasesti Muzeul de Arta, Muzeul de Arheologie si Istorie si Muzeul Stiintelor Naturii. Daca esti un impatimit al dulciurilor, nu rata nici primul Muzeu al Cofetariei din tara noastra. Pentru spectacole culturale, este recomandata Filarmonica de Stat Arad sau Teatrul de Marionete.


Ce sa faci in Arad


Ca activitati recomandate in Arad, este obligatorie vizitarea strandului Neptun daca vizitezi pe vreme calda, al doilea strand ca marime din Europa, sau o plimbare in Parcul Reconcilierii. In imediata apropiere a Aradului se gasesc podgoria Minis, unde poti incerca cele mai renumite vinuri ale regiunii, statiunea balneoclimaterica Baile Lipova, renumita pentru apele sale minerale, Cetatea Soimos si Tara Zarandului, zona etnografica in care se gasesc satele traditionale Barsa, Barzava, Birchis si Buteni.


Cum ajungi in Arad?


Este relativ usor sa ajungi in Arad, pentru ca orasul are un aeroport international cu curse in Romania si in strainatate. Se poate ajunge in Arad si cu masina, fiind o distanta de 552 de kilometri intre Bucuresti si Arad sau cu trenul, gara Arad fiind cu cativa kilometri la nord de centrul orasului.