Inchirieri si cazare in regim hotelier in Alba-iulia

Harta cazare regim hotelier Alba-iulia

Data sosire
Data plecare
Filtre
Ordoneaza: Noi Ieftine Scumpe
  • Tip proprietate:

    Caracteristici:

    Facilitati:

    Tipul camerei:

Filtre:

Anunturi

Locuinte in regim hotelier in Alba Iulia


Alba Iulia este un oras cu o mare relevanta istorica in Romania, fiind pe rand un mare centru militar si economic in timpul ocupatiei romane, capitala Principatului Transilvania, apoi locul unde s-a semnat Actul Unirii Principatelor Romane in 1918. Gaseste cazare in regim hotelier in Alba Iulia, oras de o frumusete aparte. O calatorie in acest oras reprezinta o calatorie in istoria Romaniei, inapoi la asezarile dace si romane. Inchiriaza in regim hotelier in Alba Iulia cladiri clasice, restaurate la gloria de demult, locuinte moderne, apartamente in locatii centrale la preturi accesibile, vile si case de lux unde comfortul tau e garantat.


Ce sa vizitezi in Alba Iulia


Este important sa vizitezi Cetatea Alba Iulia, asa ca trebuie sa iti rezervi suficient timp pentru ea, avand in vedere ca se intinde pe 100 de hectare. Cetatea este considerata cea mai reprezentativa fortificatie cu bastioane din Transilvania si este formata dintr-un fort central si 7 bastioane cu porti baroce. Daca vrei un spectacol mai interactiv, fortareata dispune de o armata de 50 de soldati imbracati in uniforme specifice primei jumatati ale secolului al XVIII-lea, iar ceremonia schimbarii garzii atrage multi turisti. Alte locuri de vazut in Alba-Iulia sunt Catedrala Romano-Catolica, Palatul Princiar, care este fosta resedinta a domnitorului Mihai Viteazu, Muzeul Unirii, unde a fost semnat Actul Unirii dintre Transilvania si Romania la 1 decembrie 1918, sau Biblioteca Batthyaneum.


Activitati recomandate in Alba Iulia


Alba Iulia este orasul perfect pe care sa il strabati pe jos, descoperind toate micile marturii pe care istoria le-a lasat in urma. Pentru iubitorii drumetiior sunt recomandate vizite la Pestera Scarisoara si Cascada Pisoaia, ambele care se afla in apropierea orasului. Vinaria Jidvei este locul unde sa mergi daca vrei o degustare de vinuri ca la carte.


Cum ajungi la Alba Iulia?


Alba Iulia poate fi ajunsa cu trenul sau masina din orice zona a tarii. Alba Iulia nu are un aeroport local, cel mai apropiat fiind cel din Sibiu, la 70 kilometri distanta.