Termeni si conditii

 

Termeni si conditii de utilizare website www.e-stabil.ro 

 

Site-ul E-stabil este proprietatea SC Verami Rent SRL, cu datele de identificare de mai jos:  

Titular : Sc Verami Rent SRL 

Adresa : Strada Pucheni, nr. 115 B, sector 5, Bucuresti 

Contact : tel : +40/0771 261 984

            e-mail : office[@]e-stabil.ro 

Nr. Reg. Com : J40/5673/12.05.2014

Cod Unic de Inregistrare : 33153884 

Capital social : 200 RON

Cont IBAN : RO 30 INGB 00009999 06162102 deschis la ING Bank

 

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza www.e-stabil.ro, numit in continuare E-STABIL. 

Accesul si utilizarea site-ului E-stabil se face numai cu respectarea termeniilor si conditiilor de mai jos.  

Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. 

In concordanta cu legislatia in vigoare in ceea ce priveste protectia datelor, precum si serviciile informationale si comertul electronic, utilizatorul accepta ca datele sale personale furnizate in momentul inregistrarii, sau orice alt tip de date furnizate companiei Verami Rent SRL sa fie incorporate ifisiere apartinand acestei companii, avand scopul de a facilita prestarea serviciilor solicitate. 

Verami Rent SRL se obliga sa pastreze secrete datele de caracter personal si sa le trateze cu confidentialitateprecum si sa ia masurile tehnice, organizative si de siguranta necesare pentru a evita alterarea, pierderea si tratamentul sau accesul neautorizat al acestora, in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. 

Persoanele ale caror date sunt prelucrate de subscrisa isi pot exercita drepturile de acces, rectificare, anulare sau opozitie prevazute în Legea 677/2001 si in celelalte legi aplicabile trimitand un e-mail la office [@] e-stabil.ro.  

Conciliere Amiabila

Daca aveti probleme legate de o rezervare, adaugarea sau promovarea unui anunt care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita, cu consultantul nostru pe astfel de probleme Liloiu Mihai, la numarul de telefon : 0760.770.824 sau la urmatoarea adresa de e-mail: conciliere@e-stabil.ro. 

 

1. ACCESUL SI FOLOSIREA SITE-ULUI 

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii on-line referitoare la gazde care detin si pun la dispozitie spatii de inchiriat. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. 

E-stabil nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. 

In momentul in care folositi Site-ul, Aplicatia sau Serviciile noastre (denumite generic E-Stabil) sunteti in relatii contractuale cu E-STABIL.  

E-stabil este mentionat in cele ce urmeaza ca "E-stabil", "noi", "ale noastre" si furnizeaza o platforma online care conecteaza gazde ce detin spatii de inchiriat cu oaspetii interesati de inchirierea acestor spatii 

Aceste Servicii sunt accesibile pe: 

- website-ul www.e-stabil.ro; 

- oricare alt site anuntat de E-stabil, prin care E-stabil face posibile aceste Servicii 

aplicatiile pentru dispozitivele mobile ("Aplicatiile"). 

Folosind Site-ul sau Aplicatiile acceptati in mod expres faptul ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile noastre chiar daca deveniti sau nu un utilizator inregistrat al Serviciilor noastre. 

Acesti Termeni si Conditii reglementeaza accesul dumneavostra la Serviciile noastre si utilizarea Site-ului, Aplicatiilor si Serviciilor. 

De asemenea, prin accesarea Serviciilor, va exprimati acordul pentru participarea dumneavoastra in Programul de Recomandare (specificat mai jos). 

Va rugam sa cititi cu atentie si Politica de Confidentialitate la http://www.e-stabil.ro/pages/view/privacy-policy. 

Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest website. 

 

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA 

E-stabil ofera acces liber la site-ul www.e-stabil.ro si va autorizeaza sa vizualizatiimprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopurile mai sus prevazute. 

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Verami Rent SRL sau de partenerii sai autorizati 

Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, data in scris de reprezentantul legal Verami Rent SRL sau fara acordul scris prealabil al partenerilor sai/gazdelor. 

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Verami Rent SRL sau a partenerilor sai. 

Este interzisa crearea de legaturi intre  www.e-stabil.ro si alte site-uri, fara un acord prealabil exprimat in scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al Verami Rent SRL, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care s-au creat conexiuni. De asemenea, Verami Rent SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru materialele postate pe site-ul conexat de catre alte persoane decat cele autorizate de catre aceasta si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare oricarei actiuni de acest tip, realizata fara acordul sau prealabil. 

Verami Rent SRL sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse. Verami Rent SRL nu garanteaza, nu este si nu poate fi tinuta responsabila in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Verami Rent SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiilecontinutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-ul E-stabil. 

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Verami Rent SRL prin intermediul site-ului intr-un mod care incalca legislatia romaneasca sau internationala in materie de drepturi de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila si/sau penala pentru astfel de actiuni. 

Verami Rent SRL (E-stabil) isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Verami Rent SRL sau pe partenerii sai, serviciile si/sau angajatii acestora. 

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site si cu termenii si conditiile de utilizare prevazute este de competenta instantelor de drept comun din Romania. 

Drepturile de autor ale continutului site-ului www.e-stabil.ro apartin in totalitate SC VERAMI RENT SRL. In cazul in care descoperiti continut care nu ne apartine in totalitate va rugam sa ne sesizati la adresa de e-mail : sesizari@e-stabil.ro

 

3. REGULI DE UTILIZARE: 

3.1. Nu sunt permise: 

- copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site; 

incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop; 

incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem al site-ului sau a Verami Rent SRL sau accesarea oricaror servere sau servicii din retea care nu sunt publice, fara autorizatie; 

incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”. 

- folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese. 

Incalcarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Verami Rent va investiga faptele care implica asemenea incalcaricooperand cu autoritatile abilitate pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari. 

3.2. Aplicatii in scopul utilizarii site-ului 

3.2.1. Cum functioneaza Site-ul, Aplicatiile si Serviciile 

Site-ul, Aplicatiile si Serviciile pot fi folosite pentru a facilita publicarea si inchirierea unor ansambluri rezidentiale sau alte tipuri de proprietati ("Spatii"). Aceste Spatii sunt incluse in categoria Anunturi pe Site, Aplicatii si Servicii de catre Gazde. Puteti vizualiza Anunturile si ca un utilizator neinregistrat pe Site, Aplicatii si Servicii. Cu toate acestea, daca doriti sa rezervati un Spatiu sau sa adaugati un Anunt, trebuie mai intai sa va inregistrati si sa creati un Cont E-stabil (specificat mai jos). 

Dupa cum am specificat mai sus, E-stabil furnizeaza o platforma online si tehnologia aferenta, pentru Gazde si Oaspeti, astfel incat sa se poata conecta si sa poata stabili rezervarea unor Spatii in mod direct.  

E-stabil nu este proprietar sau operator de proprietati inclusiv dar nu limitat la camere de hotel, camere de motel sau alte Spatii. E-stabil nu este un furnizor de proprietati, inclusiv dar nu limitat la camere de hotel, camere de motel sau alte Spatii. E-stabil nu detine, vinde, revinde, furnizeaza, ofera, inchiriaza, reinchiriaza, gestioneaza si/sau controleaza proprietati, inclusiv dar nu limitat la camere de hotel, camere de motel, alte Spatii, transoprt sau servicii de calatorie. Daca nu se specifica in mod  explicit altfel in platforma noastra, E-stabil este responsabil doar cu facilitarea punerii la dispozitie a Site-ului, Aplicatiilor, Serviciilor si serveste ca agent limitat de colectare a platilor fiecarei Gazde, in scopul de a accepta plati din partea Oaspetilor in numele Gazdei. 

Mentionam faptul ca, precum am specificat si mai sus, site-ul, aplicatiile si serviciile sunt destinate sa faciliteze conectarea oaspetilor cu gazdele si rezervarea spatiilor in mod direct. E-stabil nu are dreptul si nu supune controlului continutul niciunui anunt, al conditiilor, legalitatea sau statutul adecvat al Gazdei/anuntului. E-stabil nu isi asuma responsabilitatea pentru niciun anunt sau/si spatiu. In consecinta, orice rezervare si/sau inchiriere se va face pe riscul propriu al oaspetelui. 

3.2.2. Crearea Contului 

Pentru a putea accesa anumite caracteristici ale Site-ului si Aplicatiilor, rezervarea unui Spatiu sau adaugarea unui Anunt, trebuie sa va inregistrati pentru a crea un cont ("Cont E-stabil") si sa deveniti un Utilizator. Va puteti inregistra  pentru a va alatura Serviciilor direct prin intermediul Site-ului sau a Aplicatiilor asa cum este descris in aceasta sectiune. 

Va puteti inregistra si prin sincronizarea anumitor conturi terte pe site-urile de socializare "(SNS") inclusiv dar nu limitat la Facebook. Ca parte a functionalitatii Site-ului, Aplicatiilor si Serviciilor, va puteti sincroniza Contul E-stabil cu contul tert: fie prin a furniza informatiile de acces ale contului tert Site-ului nostru prin intermediul Site-ului, Serviciilor sau Aplicatiilor sau permitand E-stabil sa acceseze contul tert conform termenilor si conditiilor care guverneaza utilizarea dumneavoastra pentru fiecare cont tert.  

Declarati ca aveti dreptul sa faceti cunoscute  informatiile de acces la contul tert pentru E-stabil si cacordati accesul E-stabil la contul tert (inclusiv, dar nu limitat pentru utilizarea in scopurile descrise aici), fara incalcarea de catre dumneavoastra a niciunui termen sau conditie care controleaza utilizarea contului tert si fara a obliga E-stabil la plata oricarei taxe sau transformarea E-stabil in subiectul oricarei limitari de folosire impuse de furnizorii contului tert. 

Intelegeti ca E-stabil va accesa conturile terte, va pune la dispozitie si va stoca (daca se aplica) orice Continut pe care dumneavoastra l-ati furnizat sau/si stocat in contul tert ("Continut SNS") astfel incat acesta sa fie disponibil pe si prin intermediul Site-ului, Serviciilor si Aplicatiilor, folosindu-se de Contul E-stabil si pagina de profil E-stabil.  

Daca nu este specificat altfel in acesti termeni, tot Continutul SNS, daca este cazul, va fi considerat Continutul Utilizatorului pentru toate scopurile acestor termeni. In functie de contul tert pe care il alegeti si conform setarilor de confidentialitate pe care le-ati setat in acel cont tert, informatiile de identificare personala pe care le postati pe contul tert vor fi disponibile pe si prin intermediul Contului E-stabil pe Site, Servicii si Aplicatii. Va rugam sa retineti ca in cazul in care Contul Tert sau serviciile asociate acestuia devin indisponibile sau accesul E-stabil la acest Cont Tert este stopat  de catre furnizorul de servicii al Contului Tert, atunci Continutul SNS nu va mai fi valabil pe si prin intermediul Site-ului, Serviciilor si Aplicatiilor. 

Aveti posibilitatea de a dezactiva conexiunea intre Contul E-stabil si Contul Terta Parte oricand, accesand sectiunea "Setari" a Site-ului si Aplicatiilor.  

De retinut ca relatia dumneavoastra cu furnizorii de servicii ai conturilor terte asociate cu conturile terte este reglementata excusiv de acordul (acorduriledumneavoastra cu acei furnizori de servicii ai conturilor terta parte. 

E-stabil nu exercita niciactiune pentru a examina niciun Continut SNS in niciun scop, inclusiv dar nu limitat la acuratetea, legalitatea sau incalcarea drepturilor si E-stabil nu este responsabil pentru niciun Continut SNS. 

Noi vom crea Contul dumneavoastra E-stabil si pagina dumneavoastra de profil E-stabil pentru utilizarea de catre  dumneavoastra a Site-ului si Aplicatiilor, pe baza informatiilor personale pe care ni (E-stabil) le furnizati  sau pe care noi (E-stabil) le obtinem prin intermediul SNS precum am specificat mai sus. 

Puteti avea maxim un (1) Cont E-stabil activ. Sunteti de acord sa furnizati informatii corecte, curente si complete pe toata durata procesului de inregistrare si sa actualizati aceste informatii pentru a le pastra corecte, curente si complete. E-stabil isi rezerva dreptul de a suspenda sau de a va sterge Contul E-stabil si accesul la Site, Aplicatii si Servicii in cazul in care creati mai mult de un (1) Cont E-stabil sau in cazul in care orice informatie furnizata pe parcursul procesului de inregistrare sau ulterior se dovedeste a nu mai fi de actualitate, inexacta sau incompleta. Dumneavoastra sunteti responsabil cu protejarea  parolei dumneavoastra de acces. Sunteti de acord ca nu veti dezvalui parola de acces niciunei parti terte si ca veti fi singurul responsabil pentru orice actiuni sau activitati in cadrul Contului dumneavastra E-stabil, chiar daca ati autorizat sau nu acele activitati sau actiuni. Dumneavoastra trebuie sa sesizati imediat E-stabil in cazul oricarei utilizari neautorizate ale Contului E-stabil. 

3.3. Spatii de Cazare 

In calitate de Utilizatori, puteti adauga Anunturi. Pentru a adauga un Anunt vi se va cere o varietate de detalii si vi se vor pune intrebari despre Spatiul dumneavoastra pentru ca acesta sa poata fi adaugat pe Site-ul nostru, inclusiv dar nu limitat lalocatie, capacitate, dimensiune, caracteristici, disponibilitate, preturi si normele aferente acestora, conditii financiare. 

Pentru a putea fi disponibile in sectiunea Anunturi prin intermediul Site-ului, Aplicatiilor si Serviciilor, toate Spatiile trebuie sa aiba adrese fizice valide. Anunturile vor fi facute publice prin intermediul Site-ului, Aplicatiilor si Serviciilor. Alti Utilizatori vor avea posibilitatea sa rezerve Spatiile dumneavoastra prin intermediul Site-ului, Numarului de telefon ,Aplicatiilor si Serviciilor  pe baza informatiilor furnizate in Anunt. 

Intelegeti si sunteti de acord ca odata ce un Oaspete trimite o solicitare de rezervare a Spatiului, dumneavoastra nu puteti cere un pret mai mare decat cel scris in cererea de rezervare. 

Intelegeti si sunteti de acord ca sunteti direct responsabil pentru oricare si pentru toate Anunturile pe care dumneavostra le postati. Conform termenilor, dumneavoastra reprezentati si garantati oricare Anunt pe care il postati si rezervarea acestuia sau sederea oricarui Oaspete in Spatiul dumneavoastra din oricare Anunt pe care il postati si nu veti incalca niciintelegere pe care ati facut-o cu oricare terta parte cum ar fi: asociatiile de proprietari, conditiile de condominiu sau conditiile de inchiriere. De asemenea, garantati ca Anunt(ul)/(urile) va fi in conformitate cu toate legile si regulile aplicabile (cum ar fi legile specifice zonei si legile care reglementeaza inchirierile de proprietati rezidentiale si alte proprietati), cerintele fiscale  precum si regulile si reglementarile care se aplica oricarui Spatiu inclus in Anuntul dumneavoastra (inclusiv avand toate autorizatiile si licentele) si nu va fi nicio problema in ceea ce priveste drepturile partii terte. E-stabil nu isi asuma responsabilitatea pentru incalcarea legilor de inchiriere aplicabile zonei si tarii de catre proprietar.

Va rugam sa retineti ca E-stabil nu isi asuma responsabilitatea pentru niciun acord sau indatorarare, lege aplicabila, reguli sau reglementari pe care o Gazda le are fata de o terta parte. 

E-stabil isi rezerva dreptul, oricand si fara notificare in prealabil, sa interzica accesul la orice Anunt pentru orice motiv, inclusiv Anunturi pe care E-stabil, la discretia sa, le considera a fi inadecvate pentru din diverse motive, cum ar fi pentru ca incalca Termenii si Politicile sau conduita Comunitatii (http://www.e-stabil.ro/pages/view/privacy-policy) sau ca dauneaza Site-ului, Aplicatiilor sau Serviciilor. 

Daca sunteti Gazda intelegeti si sunteti de acord ca E-stabil nu functioneaza ca un asigurator  sau ca agent de contractare al dumneavoastra. Daca un Oaspete solicita o rezervare a Spatiului dumneavoastra si se cazeaza la acesta, orice intelegere pe care o faceti cu Oaspetele este intre dumneavoastra si Oaspetele respectiv si E-stabil nu este parte la aceasta intelegere. Precum este specificat mai sus, E-stabil serveste ca agent autorizat limitat pentru colectarea platilor pentru Gazde in scopurile de a accepta in numele Gazdelor plati din partea Oaspetilor sau sume specificate de Gazde (inclusiv Taxe de curatenie sau/si alte Taxe). 

In momentul crearii unui Anunt, puteti opta pentru includerea unor anumite cerinte care trebuie indeplinite de catre Utilizatorii eligibili pentru a solicita o cerere de rezervare, inclusiv dar nu limitat la: o fotografie de profil sau verificarea numarului de telefon in vederea rezervarii Spatiului dumneavoastra  

Orice Utilizator care doreste sa rezerve un Spatiu inclus in sectiunea Anunturi cu asemenea cerinte trebuie sa indeplineasca aceste conditii. Mai multe informatii cu privire la modul de a seta aceste cerinte sunt disponibile la sectiunea "Anunturi" in intermediul Site-ului, Aplicatiilor sau Serviciilor. 

Daca sunteti Gazda, E-stabil face anumite instrumente disponibile pentru a va ajuta sa luati decizii, pe baza informatiilor, in ceea ce priveste Utilizatorii pe care ii alegeti pentru confirmarea rezervarii Spatiului dumneavoastra. Intelegeti si sunteti de acord ca in calitate de Gazda sunteti responsabil pentru propriile fapte, omisiuni dar si pentru faptele si omisiunile oricarui individ care locuieste la sau este prezent la acel Spatiu la cererea sau invitatia dumneavoastra, cu exceptia Oaspetelui (si persoanelor invitate de Oaspete, daca este cazul). 

E-stabil recomanda Gazdelor obtinerea asigurarii adecvate pentru Spatii. Va rugam sa revizuiti cu atentie orice polita de asigurare pe care o aveti pentru Spatiile dumneavoastra si, in special, asigurati-va ca intelegeti orice exceptie pe care polita dumneavoastra de asigurare o acopera sau nu si orice deductii care se aplica in cazul acelor polite de asigurare, inclusiv dar nu limitat la: daca polita dumneavoastra de asigurare acopera sau nu actiunile sau lipsa acestor actiuni din partea Oaspetilor (si a persoanelor pe care Oaspetii le invita la Spatiul de cazare, daca este cazul) in timpul sederii in Spatiul de cazare. 

E-stabil poate oferi Gazdelor optiunea (in functie de oras) de a furniza fotografi profesionisti pentru a fotografia Spatiile acestora. Daca dumneavoastra, in calitate de Gazda, optati pentru un fotograf profesionist, fotografiile facute va vor fi furnizate dumneavoastra pentru a le include in Anunturile dumneavoastra, cu un simbol sau logo cu mentionarea urmatoarelor cuvinte: "Poze Verificate E-stabil.ro" sau formulare similara "Fotografii Verificate". Toate imaginile, materialele si continutul creat de acesti fotografi profesionisti pusi la dispozitie de catre E-stabil, inclusiv Fotografiile Verificate, constituiContinutul E-stabil, indiferent daca le includeti sau nu in Anunturile dumneavoastra. 

3.4. POLITICA DE COOKIES: definitii, termeni, aplicabilitate

Precum multe alte pagini web, E-stabil foloseste, de asemenea, cookies. In acest document vrem sa va explicam politica noastra de cookies, ca sa intelegi despre ce este vorba. 

3.4.1. Ce este „cookie? 

„Cookie este un mic fisier care se descarca ibrowserul unui utilizator, cu scopul de a stoca date care pot fi recuperate de catre entitatea responsabila de instalarea sa. Cookie-urile sunt indispensabile bunei functionari a Internetului si, printre altele, usureaza navigarea. 

3.4.2. La ce foloseste „cookie”? 

Cookie-urile servesc pentru a stoca diferite tipuri de informatii. Exista multe tipuri de cookie, în functie de entitatea care le gestioneaza (cookies proprii sau ale tertilor), ifunctie de perioada de timp in care raman activate (cookies de sesiune sau persistente), sau ifunctie de scop (cookies tehnice, de personalizare, de analiza, publicitare sau de publicitate comportamentala). Ca exemplu, „cookie” poate permite amintirea datelor inceperii sesiunii unui utilizator (daca stochezi date ibrowserul tau, precum preferintele si setarile tale, acestea se vor putea restaura automat la urmatoarea ta vizita, fara sa fie nevoie sa le selectezi din nou – de exemplu: limba, obtinerea de informatii despre obiceiurile tale de navigare (pentru a putea astfel imbunatati experienta ta) sau pentru a putea sa iti prezentam publicitate relevanta ifunctie de aceasta informatie. 

3.4.3. Cum pot revoca acordul meu si cum pot elimina cookie-urile? 

Ceea ce poti face este sa configurezi browserul tau pentru a nu mai accepta cookies sau pentru a te anunta de fiecare data cand vizitezi o pagina web care le folosesteTotusi, daca o faci, este posibil sa fie sectiuni ale paginii web sau aplicatii pe care nu le vei putea folosi.  

Tipuri de cookie folosite de catre E-stabil: 

3.4.4. Cookies de imbunatatire a randamentului 

Acest tip de cookies pastreaza preferintele tale pentru anumite servicii sau unelte (precum limba sau moneda) astfel incat nu va trebui sa le configurezi de fiecare data cand vizitezi pagina noastra web. In anumite cazuri pot fi aportate de catre terti. 

3.4.5. Cookies pentru analize statistice 

Aceste cookies permit cuantificarea numarului de vizitatori si analiza statistica a utilizarii serviciilor noastre de catre utilizatori. Pot fi prelucrate de catre terti si, datorita lor, putem analiza navigarea in portalul nostru si putem imbunatati modul in care ne prezentam. 

3.4.6. Cookies de geolocalizare 

Se utilizeaza pentru a localiza geografic pozitionarea calculatorului, Smartphone-ului sau tabletei, pentru a iti putea oferi continutul si serviciile cele mai potrivite ifunctie de locul unde te afli. 

3.4.7. Cookies de registru 

Cand te inregistrezi pe portalul nostru, se genereaza cookies care te identifica precum utilizator inregistrat. Pot fi folosite pentru a identifica utilizatorul si se mentin atat timp cat nu abandonezi contul, inchizi browser-ul sau stingi dispozitivul. De asemenea, aceste cookies pot fi folosite impreuna cu alte date analitice pentru a identifica, cu privire la fiecare utilizator in partepreferintele in ceea ce priveste portalul nostru. 

3.4.8. Cookies publicitare 

Sunt acelea ce permit gestionarea eficace a spatiilor publicitare ale portalului nostru, pentru a putea adapta continutul anuntului la utilizarea paginii noastre web. Pot fi prelucrate de catre noi sau de catre terti si, datorita lor, putem cunoaste obieciurile tale de navigare pe intenet si iti putem arata publicitate adecvata. 

3.4.9. Alte cookies ale tertilor 

In unele dintre paginile noastre se pot instala cookies ale tertilor ce permit gestionarea si imbunatatirea serviciilor pe care acestia le ofera. Un exemplu al acestei utilizari sunt link-urile la retelele sociale care permit distribuirea continutului nostru. 

3.5.Conditii generale privind utilizarea 

Clientul trebuie sa verifice cu atentie conditiile particulare ale apartamentului pe care il rezerva. Efectuand rezervarea, clientul accepta conditiile particulare ale apartamentului pe care il va rezerva. 

Clientul trebuie sa comunice persoanei de contact ora aproximativa de sosire cu minim 24 ore inainte de data sosirii la apartament. 

Clientul trebuie sa respectate proprietatea, mobila si dotarile sale. 

Nu este permisa cazarea mai multor persoane decat cele prevazute in solicitarea de rezervare. 

Nu este permisa realizarea niciunei activitati ilicite idestinatia respectiva, in timpul sederii. 

Cu scopul de a putea fi procesata orice reclamatie, clientul trebuie sa comunice, in cel mai scurt timp posibil si in orice caz in maxim 24 de ore de la sosire sau de la momentul producerii incidentului, atat proprietarului cat si E-stabil, in scris, pentru a avea cunostinta de orice incalcare a executarii contractului ce a avut loc, incluzand si fotografii daca sunt relevante. 

In cazul in care clientul nu realizeaza aceasta comunicare in timpul si forma adecvata, nu va putea depune reclamatii ulterioare si va fi responsabil de toate pagubele care se produc sau se agraveaza.  

E-stabil comunica urmatoarele: 

- E-stabil actioneaza cu buna-credinta si in calitate de intermediar in contractarea serviciilor oferite pe paginile sale web; 

- E-stabil nu poate interveni iconditiile de inchiriere stabilite de catre proprietar/gazda; 

Fotografiile si informatia care apar pe portalul nostru sunt facilitate direct de catre proprietari si acesti proprietari le pot modifica periodic si in orice moment; 

E-stabil se face responsabil doar de daunele directe cauzate de catre defecte atribuite obligatiilor noastre, pana la o suma echivalenta cu pretul total arezervarii, precum se indica in e-mailul de confirmare. Acest lucru include orice caz de anulare a rezervarii din partea noastra din motive de greva, forta majora sau orice altsituatie al carei control nu il detinem dar nu in cazul in care propietarul nu mai face proprietatea rezervata disponibila. Icazurile enumerate, rezervarea va fi anulata si vor fi rambursate toate cheltuielile, inclusiv comisioanele E-stabil. 

3.6. Politica de anulare 

Exceptie articolul 16 litera A din OUG 34 / 2014

Articolul 16 : Exceptari de la dreptul de Retragere ;

Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la Articolul 9 - 15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele :

a) Contractele de prestari servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre profesionisti;

Clientul beneficiaza de un drept de retragere, putand sa anuleze rezervareacu indeplinirea urmatoarelor conditii: 

- clientul nu s-a folosit de Serviciile puse la dispozitie prin prezentul website, anume nu s-a cazat in spatiul/spatiile rezervate datorita indisponibilitatii acestora (spatiilor)

In vederea exercitarii dreptului de retragere: 

Clientii trebuie sa comunice anularea rezervarii in scris, prin intermediul e-mailului, fax-ului sau utilizand meniul de "Anulare" din spatiul E-stabil.

Orice anulare din partea clientului, incluzand cazuri de forta majora sau neprezentare la spatiul de cazare, este supusa politicii de anulare mai sus mentionata. 

Nu veti putea beneficia de dreptul de retragere in cazul in care serviciile v-au fost deja prestate. 

3.7. Politica de rambursari 

In cazul intrunirii conditiilor mentionate la punctul anterior (clientul se incadreaza in termenul de retragere de 14 zile calculat din momentul confirmarii rezervarii si clientul nu s-a folosit de Serviciile puse la dispozitie prin prezentul website, anume nu s-a cazat in spatiul/spatiile rezervate), E-stabil va rambursa toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea Clientului, in termen de maxim 14 zile de cand am fost informati asupra deciziei de retregere a Clientului. 

De asemenea, E-stabil va rambursa comisionul in urmatoarele circumstanteatat timp cat clientul si-a indeplinit obligatiile, explicate in detaliu iConditiile generale: 

In cazul in care propietarul nu poate fi contactat in ziua check-in-ului pentru a furniza accesul in locatie. 

In cazul in care o locatie nu ofera standardele de cazare si utilitatile descrise pe pagina web a E-stabil, doar cand clientul a comunicat acest lucru catre E-stabil in maxim 24 de ore dupa check-in si dupa ce proprietarul apartamentului a fost instiintat si nu a putut satisface necesitatile clientului. 

- In cazul in care are loc o urgenta ce face ca spatiul sa nu poata fi locuit in orice moment al sederii si atat timp cat clientul anunta E-stabil in maxim 24 de ore dupa ce a avut loc. 

3.8. Politica de comentarii 

E-stabil ia in serios transparenta si integritatea comentariilor primite de la clienti. Aceasta politica a fost creata pentru ca sistemul sa fie folosit corect si impartial. 

E-stabil asigura ca doar utilizatorii ce au rezervat cu noi pot lasa un comentariu despre o proprietate pe site-ul nostru. Singurul mod de a accede la Sistemul de Referinta este prin intermediul unul link ce i se trimite clientului dupa iesirea din spatiul inchiriat. 

E-stabil publica toate comentariile pe pagina web, atat cele pozitive cat si cele negative. E-stabil va sterge un comentariu doar daca: 

Include limbaj ofensiv sau amenintator 

Mentioneaza numele si prenumele proprietarului/persoanei de contact si/sau adresa imobilului 

Este vorba de spam (de exemplu, publicitate de orice tip) 

Daca E-stabil are motive sa creada ca proprietarul unui apartament incearca sa manipuleze sistemul de comentarii, va lua actiunile necesare, precum eliminarea tuturor proprietatilor sale de pe pagina web si toate comentariile pana cand situatia va fi rezolvata. 

Cu scopul de a asigura o adevarata Politica de Transparenta, E-stabil va posta un comentariu fiecarui anunt ori de cate ori proprietarul va anula o rezervare, in care sa specifice anularea rezervarii de catre acesta si durata de timp de cand proprietarul a anulat rezervarea pana la check-in. 

3.9. Cum fac o rezervare? 

Pentru a face o rezervare in calitate de Oaspete apasati butonul albastru "Arata Numarul" sau butonul verde  "Rezerva online" la anuntul pentru care ati optat. Puteti face o rezervare telefonica sau online.

  

4. PLATA 

4.1. Plata sigura

E-stabil este o companie online care functioneaza pe premise de Transparenta, Promptitudine si Siguranta. Daca ai orice fel de indoiala despre cum functionampoti consulta toate politicile noastre aici sau contacteaza-ne. 

4.2. Cum functioneaza plata? 

E-stabil beneficiaza de asemenea de cerificatul de securitate SSL GlobeSSL CA. Nivelul ridicat de siguranta pe care GlobeSSL CA il ofera, se vede reflectat in bara de adrese de culoare verde. Marca noastra este protejata impotriva phishing-ului prin intermediul certificatului SSL, cel mai puternic si sigur. 

Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii nu aveti dreptul sa obtineti informatii de la noi sau sa continuati sa folositi Site-ul (www.e-stabil.ro), Aplicatiile sau Serviciile noastre. 

Incapacitatea de a folosi Site-ul si Aplicatiile in conformitate cu acesti Termeni si Conditii v-ar putea supune unor penalitati civile si/sau penale. 

Site-ul, aplicatiile si serviciile cuprind o platforma online prin care gazdele (definite mai jos) pot crea anunturi (definite mai jos) pentru spatii (definite mai jos) si oaspetii (definiti mai jos) pot afla despre si rezerva aceste spatii direct cu gazdele. 

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca E-stabil nu este parte la nicio intelegere incheiata intre gazde si oapeti si E-stabil nu este un broker imobiliar, agent imobiliar sau asigurator. 

E-stabil nu are absolut niciun control asupra comportamentului oaspetilor, gazdelor sau al altor utilizatori ai site-ului, aplicatiilor si serviciilor sau a spatiilor si nu isi asuma nicio raspundere in ceea ce priveste masurile maxime legale. 

4.4. Tarifare anunturi

Costul pentru Adaugarea unui Anunt pe e-stabil.ro este de 25 RON /luna, plata se poate face pe minim o luna si maxim 12 luni.

Tarifarea pentru Promovarea unui anunt se va face astfel:

40 lei – 28 zile

  1. Contractul cu E-Stabil poate fi reziliat unilateral de către HOTELIER sau să ceară suspendarea temporară a serviciilor, oricând, indiferent de motiv, fără obligație din partea E-Stabil de restituire parțială sau integrală a sumelor de bani deja achitate de către HOTELIER. Contractul cu E-Stabil poate fi reziliat unilateral de către E-Stabil, oricând, indiferent de motiv, cu obligație din partea E-Stabil de a restitui către HOTELIER suma de bani aferentă perioadei dintre data rezilierii și data încheierii contractului.