Locatii verificate

 

Ce inseamna locatii verificate?

Este simplu – locatii verificate sunt locatii pe care echipa noastra le-a vizitat personal si le-a fotografiat. Astfel, nu ramane niciun dubiu ca ceea ce este in fotografie este ceea ce vei gasi si tu in realitate, daca inchiriezi apartamentul.

Propietatile care nu au inca statutul de locatie verificata sunt in proces de verificare de catre echipa noastra, care se asigura ca acestea intalnesc criteriile noastre. Procesul de verificare este unul continuu, asadar cu timpul vor fi adaugate mai multe locuinte cu statut de locatii verificate.

Care sunt avantajele unei locatii verificate?

Cel mai mare avantaj al inchirierii unei locatii verificate este faptul ca stii exact la ce sa te astepti atunci cand alegi o cazare – daca in fotografii apartamentul arata intr-un anumit fel, fii sigur ca locuinta a fost verificata personal de noi si fotografiile reflecta adevarul. Noi punem un accent deosebit pe siguranta si veridicitate.

Locatiile verificate contribuie la confortul si starea ta de bine – daca ajungi intr-un loc care arata total diferit de fotografii si nu vrei sa te cazezi acolo, vei trece prin stresul de a cauta o noua locuinta si de a-ti cere banii inapoi. Noi vrem sa fii multumit din momentul in care apesi pe click-ul prin care inchiriezi o locuinta pana cand te decazezi.

Cum imi dau seama daca o locatie este verificata?locatie verificata regim hotelier, locatii verificate

Toate locatiile verificate au un semn de Locatie Verificata usor identificabil pe fotografii.

Cum pot, ca proprietar, sa verific o locatie?

Daca esti proprietar si ai deja apartamente pe platforma noastra sau te gandesti sa te inscrii pe www.e-stabil.ro, tot ce ai de facut este sa ne contactezi, si echipa noastra va sosi la tine pentru a verifica locatia. Afla mai multe detalii despre cum poti adauga o locuinta spre inchiriere.