Despre noi

 

E-stabil este o comunitate de inchirieri si cazare in regim hotelier fondata in anul 2014. Scopul platformei este de a oferi romanilor o alternativa de cazare mai ieftina si mai diversificata decat clasicul hotel. E-stabil faciliteaza relatia dintre proprietarii de locuinte de inchiriat in regim hotelier si calatorii care cauta cazare in regim hotelier in diverse colturi ale tarii.

De ce sa inchiriezi in regim hotelier cu E-stabil?

Rezervari instante. Acum poti face o rezervare cu doar doua clickuri! Am simplificat procesul de rezervare, astfel incat acesta sa fie usor de folosit. Nu mai trebuie sa astepti confirmarea rezervarii sau sa platesti nimic inainte de momentul cazarii.

Locatii verificate. Noi garantam ca locuintele sunt intocmai cele pe care le vezi pe platforma. Daca fotografiile din locatii nu sunt reale, noi iti dam inapoi banii de cazare, iar tu stai gratuit acolo sau la alta locatie.

Preturi competitive si locatii diverse. Alege din sutele de locuinte in regim hotelier din toata tara: camere, apartamente, case, cabane, vile, conace. Rezerva mai mult spatiu, mai multa siguranta si mai multa intimitate la preturi accesibile!

Suport telefonic 24/7. Oferim asistenta telefonica in timp real 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Misiunea E-stabil este de a face cazarea in regim hotelier o optiune reala si cunoscuta de cazare in Romania, si mai ales de a promova turismul in Romania. E-stabil doreste sa incurajeze romanii sa descopere si sa exploreze Romania in regim hotelier in mod autentic, la ea acasa.