Cum realizez o rezervare

 

Rezerva in mod rapid:

Dupa ce ai gasit locatia dorita, este simplu sa faci o rezervare.

Poti rezerva online sau telefonic.

1. Apasa butonul albastru "Arata numarul " din anuntul ales si ne poti contacta imediat .

2. Apasa butonul “Verifica Disponibilitatea”, selecteaza data de inceput si data de sfarsit si apasa butonul "Rezerva Online".  Dupa ce ai completat formularul cu datele cerute apasa butonul "Solicita Cazare".

Cererea ta va fi trimisa catre proprietar, iar tu veti primi o notificare pe email si in momentul aprobarii cererii de catre proprietar va trebui sa achiti avansul pentru a confirma rezervarea. Dupa achitarea avansului vei primi factura si datele de contact ale gazdei pe adresa de email furnizata in pasul de mai sus. 

Atentie! Dupa efectuarea unei rezervari online, te rugam sa contactezi proprietarul pentru a stabili ora la care ajungi si predarea cheilor.

Nu ezita sa ne contactezi daca ai nevoie de ajutor.

Sfat :

• Atunci cand cauti spatii de cazare, introdu datele de sosire si de plecare, precum si numarul total al persoanelor care se vor caza. In acest mod, E-stabil iti va oferi sugestii care sa se potriveasca marimii grupului, conform datelor cand doresti sa calatoresti.

• Foloseste hartile E-stabil pentru a te asigura ca pozitia unei anumite sugestii de cazare este ceea ce cauti. Vei putea sa vezi pozitia exacta a unei anumite sugestii de cazare impreuna cu puncte locale de interes si mijloace de transport recomandate.

• Verifica Dotarile si Regulile spatiului de cazare.

• Citeste impresiile altor utilizatori pentru a sti la ce sa te astepti de la o anumita proprietate.