Cum realizez o rezervare

 

Rezerva in mod rapid:

Dupa ce ai gasit locatia dorita, este simplu sa faci o rezervare.

Poti rezerva online sau telefonic.

1. Apasa butonul albastru "Arata numarul " din anuntul ales si poti contacta proprietarul direct .

*Important : Rezerva Online , chiar daca rezervarea a fost acceptata telefonic. Astfel, vei avea posibilitatea de a scrie un review (recenzie ) la sfarsitul sejurului, iar gazda va fi mai implicata in a-ti oferi servicii de calitate.

2. Apasa butonul “Rezerva online”, apoi completeaza formularul cu datele cerute.

Rezervarea se face automat, iar dumneavoastra veti primi o notificare pe email, un itinerariu si datele de contact ale gazdei, inclusiv adresa exacta a locatiei pentru care ati optat.

Atentie! Dupa efectuarea unei rezervari online, te rugam sa contactezi proprietarul pentru a obtine o dubla confirmare in ceea ce priveste disponibilitatea proprietatii rezervate.

Nu ezitati sa ne contactati daca aveti nevoie de ajutor.


Sfat :

• Atunci cand cauti locuri de cazare, introdu datele de sosire si de plecare, precum si numarul total al persoanelor care se vor caza. In acest mod, E-stabil iti va oferi sugestii care sa se potriveasca marimii grupului, conform datelor cand doresti sa calatoresti.

• Foloseste hartile E-stabil pentru a te asigura ca pozitia unei anumite sugestii de cazare este ceea ce cauti. Vei putea sa vezi pozitia aproximativa a unei anumite sugestii de cazare impreuna cu puncte locale de interes si mijloace de transport recomandate.

• Verifica Dotarile si Regulile spatiului de cazare.

• Citeste impresiile altor useri pentru a sti la ce sa te astepti de la un anumit loc.